Een prachtige kaart uit de genummerde “322” serie van Photochemie Berlin. Deze kaarten hebben allen een zwarte achtergrond. De kat heeft een oog van groen glas. De kaart is verder geheel in vilt uitgevoerd, deze heeft zeer zachte kleuren. De kaarten horen bij elkaar en vertellen mijn inziens een verhaal. Wie het weet mag het zeggen. Ik heb de 2 kaarten die ik inmiddels heb weten te bemachtigen kunnen toevoegen aan mijn verzameling. Hieronder zijn ze naast elkaar afgebeeld. Het heeft even geduurd eer ik doorhad dat deze kaarten met een zwarte achtergrond OOK een onderdeel zijn van de te verzamelen viltkaarten van Photochemie Berlin

Poes speelt de accordion

Poes speelt de accordeon

zwarte poezenkaarten

zwarte poezenkaarten

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bent u een mens? *